27 Septembra, 2020 8:13 AM
Zovko Mobility
28.01.2020., Duga Resa - Sastanak o prekogranicnoj suradnji Opcine Velike Kladuse, Duga Rese, Ogulina i opcina Bosiljevo, Ribnik i Generalski stol. Nacelnik Opcine Velika Kladusa Fikret Abdic. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Stravične scene: Vatrogasci sjekli vozilo da izvuku povrijeđene (VIDEO)

Kako bi izbavili žrtve jutrošnjeg sudara ispred Vlade Srbije vatrogasci su morali da sijeku automobil koji je učestvovao u nesreći

Dvije osobe su poginule, a osam je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se jutros u 6 sati dogodila na uglu ulica Nemanjina i Kneza Miloša u Beogradu, saopštio je MUP.

U udesu su učestvovali kombi vozilo i putnički automobil marke BMW.

Kako se sumnja, do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač automobila BMV prošao na crveno svjetlo na semaforu i sudario se sa kombijem, navodi MUP.

Kako bi izbavili žrtve jutrošnjeg sudara ispred Vlade Srbije vatrogasci su morali da sijeku automobil koji je učestvovao u nesreći.

Od jačine sudara nije postojala šansa da se na drugi način iz njega izvadi jedna od povrijeđenih osoba.

U Urgentnom centru za Tanjug je rečeno da su primili osam povrijeđenih osoba i da je u toku dijagnostika. Automobil BMW se poslije sudara zakucao u zgradu Vlade Srbije, dok se kombi našao na trotoaru pored Vlade.

fokus

RH Saloni Živinice