27 Septembra, 2020 8:22 AM
Zovko Mobility

SPOLNO ZLOSTAVLJALI I SNIMALI MALOLJETNIKE: U Njemačkoj uhapšeno 11 osoba zbog zlostavljanja djece u dobi od 5, 10 i 12 godina

Najmanje 11 osoba je uhićeno u raznim njemačkim regijama zbog sumnje za spolno zlostavljanje i snimanje djece i maloljetnika, priopćila je u subotu policija grada Münstera u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji (NRW). Identificirane su najmanje tri žrtve zlostavljanja, a riječ je o djeca u dobi od 5, 10 i 12 godina, javljaju njemački mediji.

 

Prema izjavi šefa policije u Münstera Rainara Furtha, sedam osoba, od kojih su neki već ranije poznati pravosuđu, je preventivno stavljeno u pritvor.

Jedna žena i šestero muškaraca sumnjiče se da su izravno zlostavljali djecu ili su sudjelovali na način da su pomagali putem slanja informacija šifriranim porukama.

Glavni optuženik je muškarac u dobi od 27 godina iz Münstera, koji je radio na farmi i bavio se informatikom. U njegovu podrumu zaplijenjeni su tvrdi diskovi s 500 TB podataka uključujući video snimke i fotografije.

Uhićena je i njegova 45-godišnja majka, vlasnica vikendice u Münsteru, u kojoj su spolno zlostavljani maloljetnici. Također su uhićeni i muškarci u dobi između 30 i 43 godine iz Kassela u Hessenu, iz Staufenberga i Hannovera u Donjoj Saskoj, iz Schorfheidea u Brandenburgu i iz Kölna u Sjevernoj Rajni i Vestfaliji.

Fenix-magazin

RH Saloni Živinice