30 Septembra, 2020 4:20 AM
Zovko Mobility

(VIDEO) MISTERIOZNI DETALJI O MRTVOJ ŽENI IZ FRANKFURTA/ Zašto baš nitko iz obitelji tri i pol godine nije prijavio njezin nestanak?

Sve donedavno policija nije znala identitet ubijene žene čije je tijelo pronađeno u kolovozu 2016. godine u jednom jarku u frankfurtskoj gradskoj četvrti Nieder-Eschbach. Oko tri i pol godine baš nitko od obitelji nije prijavio ženin nestanak.

 

Identitet žene, policija je doznala početkom svibnja, a s detaljima su izišli u javnost ovih dana.

Slučaj žene je ponovno otvorio policijski tim pod nazivom “Cold Case”. Riječ je o timu koji istražuje godinama neriješene slučajeve. Objavili su fotografiju mrtve žene i zamolili ljude koji bi je mogli znati neka se jave policiji. Ponovljena istraga je urodila plodom, policiji se javio jedan svjedok, te se doznalo kako se ubijena žena zove Martina Gabriela Lange, te je iz Frankfurta.

Kako javlja Frankfurter Allgemeine Zeitung, policijski tim je uspio doći i do obitelji žene, a za otkrivanje identiteta presudan je bio uzorak DNK rođaka mrtve žene. Njegov DNK su usporedili s njezinim i doznali identitet.

Policija je ubrzo uhitila 23-godišnjeg mladića kojeg dovode u vezu s ubojstvom žene. Prema policijskom priopćenju, riječ je o mladiću iz ženinog okruženja,dolazi iz Büttelborna u okrugu Groß-Gerau. Trenutno je u pritvoru. Detaljnije informacije o njemu i ubojstvu policija još ne daje.

Za sada ostaje nejasno kako to da baš nitko od ženine obitelji tolike godine nije prijavio njezin nestanak.

Fenix-magazin

RH Saloni Živinice