28 Maja, 2020 10:08 AM
Zovko Mobility

Cvijanović: Svašta sam radila za naše građane i veoma sam zadovoljna

Ona je naglasila da se svaki dan bavila epidemiološkom situacijom i da je mnogo toga morala da nauči, te da je ne interesuju kvalifikacije opozicije

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je večeras da poštuje Narodnu skupštinu za razliku od opozicije koja iznosi apsolutne neistine.

“Ne mrzim opoziciju, ali ne podnosim izdaju i kao predsjednica RS imam pravo to da kažem. Ono što sam ja radila je građanima poznato i njima to objašnjavam, a ne vama /opiziciji/. Sa svojim kolegama sam rješavala mnoga značajna pitanja među kojima i kako da naša djeca završe ovu školsku godinu”, rekla je Cvijanović u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Ona je naglasila da se svaki dan bavila epidemiološkom situacijom i da je mnogo toga morala da nauči, te da je ne interesuju kvalifikacije opozicije.

“Svaki dan sam, zajedno sa premijerom, ministrima, članom Predsjedništva BiH i svim divnim ljudima, vodila računa o tome kako i kad nešto treba da uradimo da bi preduprijedili određene stvari i sad me pitate šta sam radila”, istakla je Cvijanović.

 

RH Saloni Živinice