28 Maja, 2020 9:31 AM
Zovko Mobility

U NJEMAČKOJ UBIJEN 38-GODIŠNJI DANIEL K.: Ubojica u bijegu, policija traži svjedoke

Policija traži svjedoke koji su u nedjelju vidjeli ubojstvo 38-godišnjeg Poljaka po imenu Daniel K., u Lankwitzu koji pripada berlinskoj četvrti Steglitz-Zehlendorf.

 

Čak devetero ljudi, uključujući liječnike, vatrogasce i policajca, su pokušali spasiti život nesretnom Poljaku. No, uzalud. Muškarac je izboden nožem. Preminuo je na putu u bolnicu. Njegov ubojica je u bijegu.

Daniel je sjedio na klupi u parku između jedne zelene površine i crkve Presvetog Trojstva. Sa sobom je imao bocu pive. U susjedstvu je poznat po nadimku “Vati”.

Njegovi prijatelji su policiji otkrili kako se Daniel volio posvađati kad je bio pod utjecajem alkohola. U nedjelju navečer se vjerojatno posvađao s pogrešnom osobom.

Prema policijskoj istrazi Daniel se sukobio sa skupinom muškaraca oko 21.30 sati. Još se ne zna koliko je muškaraca bilo uključeno u sukob. Navodno je svađa eskalirala u ulici Kaiser-Wilhelm-Straße. Daniel je uboden s više uboda nožem. Počinitelj je pobjegao.

Policija traži svjedoke koji su vidjeli svađu i ubojstvo, te mogu dati bilo kakve podatke. Traže svjedoke koji su možda vidjeli nekoga kako trči ulicom Schulstraße. Oni koji znaju bilo kakvu informaciju mogu se javit na broj policije: (030) 4664-911777.

Fenix-magazin

RH Saloni Živinice