29 Septembra, 2022 3:46 PM
Zovko Mobility

Majstori ‘dirty talka’: 4 znaka u horoskopu kojima najbolje ide

Brojni parovi vjeruju da pričanje o seksu zapravo ubija romantiku, no za vezu je nužno da dijelove tijela i erotske aktivnosti nazovite pravim imenom. Seksualni rječnik je put do uživanja u seksu, a može vam pomoći da partneru kažete točno što želite.

Općenito, dirty talk zahtijeva određenu dozu samopouzdanja, no s vremenom svako može poboljšati svoje vještine.

Seks se odnosi na komunikaciju – prije, za vrijeme i nakon, a dok neki ne vole ‘dirty talk’, drugi ne mogu zamisliti život bez njega. U potonju skupinu najviše spadaju ova četiri horoskopska znaka:

Škorpion
Škorpioni su notorno dobri u seksu, i zato su prilično dobri u razgovorima o tome. Posebno su dobri u seksi razgovorima koji uspostavljaju kontrolu i zbog kojih ćete poželjeti što prije se naći u njihovom društvu bez odjeće. Najveći trik koji rabe je postavljanje dodatnih pitanja i spominjanje detalja – oni neće imati probleme izraziti što će vam ili što bi željeli da vi njima radite.

Vaga
Zračni znakovi su vrlo brbljive osobe, i zato vole razgovarati za vrijeme seksa. Vage su posebno zainteresirane za dirty talk koji začinjava njihov, već ionako intenzivan, seks. Imaju omiljene fraze koje često koriste i po kojima ih svaki partner pamti i dugo nakon što više nisu zajedno

Blizanci
Blizanci su savladali umijeće šaputanja najerotskijih detalja svom partneru u uho, bilo to u javnosti ili u spavaćoj sobi. Oni obožavaju ovakvu vrstu provokacije, a baš zato što nešto ne bi smjeli, to ih još više pali. Osim u dirty talku, odlični su i u sekstingu, a može se reći kako većina njihove zavodničke vještine se temelji na dobrom baratanju riječima.

Rak
Rak je prilično uvjerljiv znak. Oni su majstori sekstinga, a zbog njihovih poruka poželjet ćete pobjeći u kupaonicu i poslati im golu sliku. Oni doista znaju s riječima i u stanju su smisliti originalne izraze koji će partnera uzbuditi u trenu. Osim toga, obožavaju pokazivati tu vještinu pa je često rabe, čak i ako ste u svađi će pronaći način kako da prestanete razmišljati o problemima, već se umjesto tog crvenite.

RH Saloni Živinice