29 Mart, 2020 1:06 AM
Zovko Mobility

Senzualna Nives Celzijus u klinču je s mladim pjevačem

U duetu s Tarapana Bandom snimila je pjesmu ‘Tebi u inat’ što je njezina prva suradnja s Dušanom Bačićem, autorom trenutno najpopularnijih domaćih hitova.

Popularna Nives Celzijus svoje brojne fanove opet je iznenadila novom glazbenom i video poslasticom s pregršt atraktivnih scena. U duetu s Tarapana Bandom snimila je pjesmu ‘Tebi u inat’ što je njezina prva suradnja s Dušanom Bačićem, autorom trenutno najpopularnijih hitova brojnih estradnih zvijezda u regiji.

– Nakon ‘Karanfila’ i ‘Bjondine’ publici predstavljam, uvjerena sam, novi klupski hit.Ponosna sam što je Dušan odabrao baš mene za duet sa Tarapana Bandom, svojim novim projektom kojem predviđam brzi uspjeh jer iza njih stoji produktivna mašinerija. Dečki iz benda su toliko ugodni da mi je ovo jedna od najljepših suradnji do sada.

Pjevač, Frano jako je sladak i uvjerena sam da će ga djevojke obožavati. Pravi je šarmer; eto odmah se svidio i mojoj mlađoj sestri čim ga je upoznala na snimanju spota – kazala je izvrsno raspoložena popularna pjevačica o svom zgodnom mlađem kolegi

A on joj ni sekunde nije ostao dužan pa je odmah uzvratio komplimentima.

– Ono što su Sharon Stone i Monica Bellucci na filmskom platnu, to je Nives Celzijus na hrvatskoj estradi. Kao potpuni početnici imali smo malu tremu saznavši da ćemo snimati duet i spot s Nives jer ipak je ona jedna od najseksipilnijih pjevačica na Balkanu i hrvatska zvijezda. Čim smo se upoznali odmah nas je razoružala svojom simpatičnošću i vedrinom, dobro se zafrkava i snimanje ovog spota bio nam je pravi užitak. Jedva čekamo iduću priliku da ponovimo nešto slično, istaknuo je Frano, pjevač, Tarapana Banda, a ostali članovi grupe Rok, Robert i Damir sa smješkom su odobravali njegove riječi.

Ovom suradnjom sa skladateljem Dušanom Bačićem i aranžerom Bojanom Dragojevićem, Nives Celzijus i Tarapana Band pridružili su se ekskluzivnom regionalnom glazbenom timu u kojem su još; Severina, Jelena Rozga, Učiteljice, Jasmin Stavros, Neda Ukraden, Milica Todorović; i Saša Kovačević.

RH Saloni Živinice