13 Avgusta, 2020 1:57 PM
Zovko Mobility

Oglasio se Sergej Trifunović nakon udesa

Proslavljeni glumac i predsjednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović učestvovao je u udesu u ponedjeljak uveče u Beogradu.

Mediji su prenijeli da se incident dogodio kod pumpe “Dejton” u večernjim satima.

Među naslovima koji su osvanuli na pojedinim beogradskim portalima navodi se da se Trifunović “zakucao u autobus”, kao i da je “u bjekstvu”.

On je za B92 rekao da je nakon udesa “morao da ode kako bi otvorio vrata majstorima”, kao i da je “zakon bio brži od njega”.

“Nisam pobegao, nego sam otišao da otvorim majstorima vrata. Rekao sam da ću se vratiti za pola sata. Međutim, kada sam izašao napolje, već su ‘digli’ auto, pauk ga je već podigao, tako su brzo došli. Sutra ujutru ću da odem u MUP Savski venac, da ne bude da sam pobegao”, rekao je Trifunović za B92.

Sergej Trifunović se povodom ovog događaja oglasio i na Twitteru.

Sadist Whistler20/44@WhistlerDick

dragi @NesaStefanovic neka me neko slobodno pozove, nema potrebe da se diže prašina ni oko čega. U svakom slučaju, ako niko ne pozove, idem ujutro do moje stanice u Savskoj i rešavamo problem. Hvala.

View image on Twitter
184 people are talking about this

Proslavljeni glumac je korisnicima ove društvene mreže pokušao da objasni kako je došlo do udesa, kao i da je krivica apsolutno njegova.

Nije mu prvi put

Nepopravljiv je, na što ukazuju i činjenice. Naime, početkom augusta 2010. godine Sergej je imao saobraćajnu nesreću na Jadranskoj magistrali u mjestu Mimice.

Njegovu Citroen Xsaru udario je Čeh koji je u smjeru od Splita do Omiša krenuo preticati svojom Škodom Octavijom. Čeh nije gledao u retrovizor i nije vidio Sergeja koji je krenuo s preticanjem, te ga je udario u zadnji desni kraj automobila.

Kako je prošao bez velikih povreda, Trifunović se nije ni zaustavio, već je nastavio voziti, ali ga je nakon pola sata zaustavila policija.

Obojica su podvrgnuta alkotestu koji se pokazao negativnim, ali im je izrečena mjera opreza i protiv obojice je podnesen optužni prijedlog – Sergeju zbog napuštanja mjesta nesreće, a češkom turistu zbog izazivanja nesreće, piše Slobodna Dalmacija.

RH Saloni Živinice