12 Novembar, 2019 2:26 AM
Zovko Mobility

Potrošila je preko 200.000 eura da izgleda kao Pamela Anderson

Instagram zvijezdu i ‘Pamela Anderson wannabe’ Celine Centino (24), maltretirali su tinejdžeri zbog izgleda, često je nazivali ‘ružnom‘ ili su joj govorili da je ‘guza previše debela‘.

Centino, koja dolazi iz Züricha u Švicarskoj, naposljetku se toliko zasitila svoje nesigurnosti da je odlučila uštedjeti para od rada kao frizerka kako bi si mogla priuštiti plastičnu operaciju.

Tokom četiri godine, počevši od septembra 2013., Centino je tri puta imala operaciju grudi, operaciju nosa i obraza te usne i brada – a sve ukupno ju je koštalo cca 110.000 eura.

S preko 43.000 pratioca na Instagramu, Centino kaže da je dobila puno pozitivnih komentara na račun svog novog izgledu.

Uvijek sam bila sretna osoba, ali nisam se osjećala dobro u svojoj koži. Toliko ljudi me je kritikovalo zbog toga što sam ‘ružna’ i pretvorila sam se u tužnu osobu“, rekla je.

Željela sam ponovno biti sretna, pa sam promijenila svoj izgled i sve što mi se nije dopalo u vezi sa sobom. Živimo u vremenu kad nešto možemo promijeniti ako nam se sviđa, pa sam iskoristio ovu priliku.

 

 

 

Svakodnevno su me maltretirali i uvijek se radilo o nečemu novom. Ili sam izgledala poput muškarca jer nisam grudi, ili mi je guza bila previše debela, iako mi se sad sviđa.”

Zvijezda društvenih medija kaže da se sada osjeća ugodno u vlastitoj koži nakon brojnih operacija.

 

Kad sam prvi put povećala grudi, bio je to nevjerojatan osjećaj. Željela sam veće jer sam htjela biti ljepša. Srećom, nisam imala komplikacija“, rekla je Celine.

Kao dijete volila sam Pamelu Anderson u Baywatchu. Uvijek sam željela velike sise poput njenih. Uvijek sam bila jaka osoba, pa sam trebala i jak izgled.

RH Saloni Živinice