12 Aprila, 2021 5:06 AM
Zovko Mobility

Grammny 2017.: Najvećem favoritu samo jedna nagrada

Prvo javno pojavljivanje otkako je objavila sretnu vijest nije moglo proći nezapaženo.

Ovogodišnju dodjelu Grammyja s nestrpljenjem su iščekivali mnogoborojni fanovi slavne Beyonce. Njezin dolazak na ceremoniju ujedno je i prvo javno pojavljivanje u javnosti otkako je pjevačica obznanila da je trudna. Slavna Beyonce u velikom stilu popela se na pozornicu i otpjevala pjesme “Love Drought” i “Sandcastles”.

Okupljene je iznenadila svojim fascinantnim nastupom, ali i izgledom boginje u glamuroznoj blještavoj haljini. Iako je na dodjelu došla kao najveći favorit sa čak 9 nominacija, kući je otišla sa samo jednom nagradom. Slavna pjevačica osvojila je Grammy za album “Lemonade” u kategoriji najbolji album suvremene glazbe, a svoj govor zahvale posvetila je obitelji, ali i nerođenim blizancima.

“Hvala vam svima! Ovo je neopisiva čast. Hvala dragom Bogu na mojoj obitelji, predivnom suprugu i divnoj kćerkici. Hvala i mojim fanovima koji su mi pružili toliko sretnih trenutaka i podrške. Svi smo mi tijekom života proživjeli bol i gubitak, a vrlo često nitko nas nije čuo. S ovim albumom željela sam stvoriti nešto što će nam pomoći da se suočimo s onime što nas muči.

Želim da moja djeca odrastaju u svijetu u kojem će se odražavati njihova ljepota i gdje će moći pogledati kroz ogledalo, prvenstveno kroz obitelj, vijesti, Super Bowl, Olimpijske igra, Bijelu kući i Grammyje – i pri tome vidjeti sebe. To je nešto što želim za svu djecu ovog svijeta bez obzira na rasu. Mislim da je od krucijalne važnosti da učimo iz prošlosti i ne ponavljamo naše pogreške”, zaključila je Beyonce koju su iz publike bodrili suprug Jay Z i kćer Blue Ivy.

rijec.ba/dnevno.ba/novatv.hr

RH Saloni Živinice